söndag 18 oktober 2009

Kan inte sova..

Usch va svårt de ska va att gå och lägga sej.. Kan inte riktigt sova när inte hjärtat sover brevid..:(
Har kolla på 2st Mr Bean filmer i natt..:p
Mr Bean The Ultimate Disaster Move och Mr Bean´s Holiday..
Hehe Mr Bean e stört skön..XD Men nu vet ja inte va ja ska hitta på, de e nå program om Victoria Silstedt på 4:an, får la kolla på de för de finns inge annat att kolla på och ja orkar inte gå och lägga mej än för ja e inte trött..

* * *
Jahapp aah i fredas va jag på handledarskursen, de vart lite långtråkigt att sitta där i ca 3 timmar och bara lyssna.. Ååh de värsta ja vet e när man blir ut pekad till att svara på frågor, aah så klart så skulle kursledaren fråga mej men som tur så kunde ja svara ett bra svar..:P Men nu har vi snart alla papper för att få övningköra får dock vänta ca 3-4vecker säkert innan man får papprena hemskickade aja nu e de gjort iaf.. Får väl gå Risk 1 utbildningen oxå så man har den gjord, usch sitta och lyssna om alkohol och droger i 3timmar inget jag har sån JÄTTE lust me men de e la bara att sitta där och pinas.. Sen blir de Risk 2 utbildningen som gäller när ja kan hantera en bil ordentligt..

Hjärtat kom över sen på kvällen för han hade tråkigt hemma, inte för att de e så mycket roligar hemma hos mej tycker ja..:P
Han åkte vid halv elva igår morse(lördag), han skulle hem och jobba.. Själv satte ja mej och glode på tv..:P Har vart ut och huggit ved i regn och hagel..:S Så ida(söndag) så blir de att kasta in allt ja högg och hugga lite mera.. Hjärtat kommer att komma och hämta mej senar på kvällen så ska vi åka till elevhemmet för på månda så e de Matte lektion igen och hjärtat har skotarkörning inlaggt på sitt schema..

Have a nice day...^^/Angel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3