torsdag 3 december 2009

Inget blir som man tänkt sig..

Sov från tisdan till onsdan hemma hos Johan för att vi skulle åka in till Uppsala och julhandla men vart de nåra julklappar köpta...Nee.. Vi kom i väg så sent från Johan så då tyckte han att vi inte skulle hinna gå nå på stan fören vi behövde åka till elevhemmet och fixa oss inför krogen.. Så vi va in på gränby bara och kolla.. Jag köpte ett nytt skrivblock iaf till matten och kolla efter julklappar men hitta inga.. Johan sa vi kunde åka in till stan på månda för han hade inga lektioner och jag slutar vid tolv men sen gick inte de heller för Johan kom och berätta att hans lärare sagt att dem satt in en omblikatorisk lektion på måndan så han måste gå på den, så då krasch dem planerna..

Skulle in på de nya stället VIP igår me Johan, Oskar, Johanna och Matte men de va sån kö så då vill inte grabbarna stå och vänta så då gick vi till red room istället en stund sen va Matte hungri så då åkte vi till Max så han fick mat och sen åkte vi tillbaka till elevhemmet.. Så de vart inte nån toppen krogen kväll.."/ Får spara mej till nästa vecka för då ska vi ut igen om jag orkar och har lust me de..

Jag, Johan, Lina och Kranzen hade tänkt disco bowla imorn(freda) men då va de fullbokat så då vart de inge men vi ska åka till Johanna istället på lördan och kolla på film och svulla godis..

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3