tisdag 2 februari 2010

Helgen..

Hej hopp.. Jag har inte orkat uppdaterat på några dagar..
I söndas så fick jag typ va själv hos Johan hela dagen.. Han åkte iväg me sin pappa på morgonen sen hade allt tagi längre tid än Johan trodde + han hade inte me sej mobilen så han kunde inte meddela att han kom senare.. Men sen hade han låna hans pappas mobil och ringede hem så hans mamma kom och berätta att han skulle komma senare och han trodde jag va sur på honom.. Johans mamma är så gulli för hon bryr sej (+ hon gör god potatisgratäng, jag äter inte äns min mammas gratän..XD).. Jag åt ingen frukost på morgonen på söndan för jag va inte hungrig och trött för ja hade bara sovi 3 timmar den natten så då va jag inte så sugen på mat, då hade hon prata me Johan att jag inte ätit men Johan vet att jag inte är så mat intresserad så han hade lugnat henne.. Aja sen när Johan väl kom hem så gick han iväg igen för att dem haft problem me lamporna på traktorn så då va de nån som skulle komma och kolla på de så då ville han va me.. När han kom tillbaka så va vi ut och ploga tills de va midda..Sen resten av kvällen hände de inte så mycke vi kolla på tv..


På månda morgon körde Johan mej och Tomas till bussen.. Hade matte sen åkte jag tillbaka till Johan för mamma sluta inte fören nio så ja behövde va nån stans att vara..:P Vart mer plogning en stund sen laga jag och Johan mat för hans mamma jobba och hans pappa skulle hämta sara och tomas vid bussen..

Ida hade jag körlektion och de gick la bra.. Träna på att backa runt hörn.. Handla me mamma sen åkte vi hem och jag har fått ont i ryggen efter helgens traktor åkning så jag la mej i min säng me en riskudde på ryggen och råka somna och sov i 3 timmar.. Skönt.. Sen har jag små plockat me saker bl a strykt massa dukar och handdukar..:P Kolla nyss på Paradise Hotel.. Vart sur igår när Greta åkte ut så då höl jag på att Jackie skulle vinna ida och de gjorde hon.. :D

Imorn är de krogen som gäller.. Några av paradis deltagarna kommer till Kalas som t ex Greta och Cimon..!:D

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3