torsdag 26 maj 2011

Jennifer´s Body!

Har släppt lite i ryggen men de gör fortfarande ont.:( Får bita ihop så man pallar jobba sen.:/För att fördriva tiden när man bara lega på soffan så kolla jag på en film så klart.:P
Jennifer´s Body hette filmen och jag vill kalla de för B-skräck film. Inte så dålig film faktiskt, ganska spännande och man fasnar i filmen, kollat några kommentarer om filmen och många tyckter den är konstig men man får döma själv tycker jag. Hände saker hela tiden och sånt gillar jag i filmer. Punk killen som är me är lite cute oxå.;)

Handling: Utspelas i High school miljö och om två bästisar Jennifer(Megan Fox) och Needy(Amanda Seyfried), ena är skolans populäraste tjej och den andra är lite töntig.
Dem här två är på en bar där ett skumt indieband spelar. Baren börjar brinna och många omkommer men inte bandet och Jennifer och Needy. Sångaren i bandet(som spelas av killen som spelar Seth i OC) ber tjejerna som är chockade efter branden att följa me och följa me dem i säkerhet men Needy sätter sig på tvären och följer inte me men Jennifer följer me i deras skåpbil och saker händer henne.
Jennifer kommer tillbaka till skolan och beter sig skumt. Mord på killar börjar hända. Jennifer berättar tillslut va hon vart me om för Needy och så klart tänker Needy sätta stopp för allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3