torsdag 30 juni 2011

Kolmården!

Va ju till kolmården igår som säkert nån lista ut genom den suddiga loggan häromdagen.:PTog nästan 4 timmar att åka dit.:S Vi åkte inte genom uppsala eftersom de är vägbygget och vägen är as dålig så de gjorde att vi fick ta en annan väg så kanske de gjorde att de tog längre tid.
När vi kom fram så köpte vi så klart biljetter, va meningen att vi skulle vart där i två dagar men syrran hade tandläkare dagen efter så de fick bara bli en dag.
Vi gick runt och koll lite på djuren. Många låg bara i skugga eftersom de va en sån varm dag. Vi va och kolla på delfinshowen som va as bra.! Tycker de är riktigt häftig va man kan lära dem såna trix. Jag och syrran åkte en karusell. Men sen vart kön så jäkla lång så de kändes inte värt att stå och vänta så länge för knappt en minuts åk. Vi gick och kolla lite till sen gick vi och åt. Sen va de sälshow, inte lika spännande som delfinerna men kul ändå. Finns mycke att kolla på, vi hann inte me allt men vi försökte in för bamse landet va inget som locka sen lant djuren är la inte heller nåt för oss som redan kommer från landet.XD Va in i en shop och hitta en t-shirt som fick följa me hem. Som slut finish åkte vi på safari, man sitter i korgar och får åka nå linbana och kolla på djuren på "närmar håll" men efter dem flesta låg i skuggan så såg man inte mycke. Vi hade nå mormor me sitt barnbarn som åkte samtidigt som oss, säger bara DRYG!
Innan vi åkte hem köpte vi mjuk glass och slush. Sen stängde parken och de va dags att åka hem. Somna på en gång i bilen.
Va hemma hos mamma en stund och prata innan jag åkte hem.

Bilder kommer imorn för blogger krånglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3