lördag 12 februari 2011

Varför gnälla på sånt


Kom till jobbet inatt och då får man veta att lastbilen me tidningar blir försenad. Han kom vid kvart i 3 så man kom inte iväg fören vid halv4 alltså 2 timmar senare än vanligt.

Suck varför skulle snön komma dem hade ju städat bort alla snö så fint inne istan men nu är man tillbaka på ruta noll, önskar att människor fattar att de tar längre tid om man inte skottar upp en större plats framför postlådan för är den för liten så måste jag kliva ur och ska man göra så vid varje så tar de ju lite längre tid.
Va ganska halt både att gå och köra.

Fick ju dela ut både Fredags och Lördags tidningen så de gjorde att de tog tid, fre och lör är dem värsta tidningarna att dela ut så de va ju extra kul att behöva dela ut dem sammtidigt. Och helgtidningarna är tjockare så då ska man stå och pilla ner dem i trånga brevinkast så då tar de tid.

Fick stå ut me griniga pansionärer för att tidningen vart sen, en kom ut i kallingar och full randig skjorta me röd fluga och gnällde på dålig servic och att man va sen(om de nu va så sent ska man inte ha byxor på sig då?), han tog i och smälde igen dörren utan att man hann säga varför man va sen, fattar mig inte på såna människor vadå tidingen är ju i tid annars men bara för att den är sen en gång ja då är de dålig servic + livet krätsar väll inte runt en tidning.? Dem är pansionärer dem har ju hela dan på sig att läsa skiiten.
Tur att de finns trevliga människor som förstår varför man kommer sent så dem är trevliga att prata me.:) Eftersom tidningsbilen inte kom fram till ö-hammar igår så undra ju folk varför dem inte fick nån tidning men då tycker man la att dem ska tänka till lite och kolla ut hur de ser ut och att dem ska fatta att är de så dåligt väder så finns risken att tidnigen inte kommer fram, vi flyger ju inte precis fram me dem.
Fy vilken natt säger jag bara.

Kom hem vid 10 och då va man genom blött i skorna och glad att slippa människor. Somna lite vid 12 på soffan och sov till 3. Kolla på tv och nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkte sen får man la fixa middag och vänta på att Johan ska komma hem sen blir de att åka och handla nått gott till ikväll då de är Melodifestivalen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3