söndag 10 april 2011

Fest hos August

Har sovit hela dagen tills Johanna ringde och störde vid 6 tiden haha.^^ Behövde verkligen sova ut. Sov 4 timmar igår. Hade fullt upp igår me att köra Johan till gården sen fick man hem och sova dem timmarna och sen åka till systemet sen kunde man ju inte sova så då pyssla man me annat och duscha och gjorde sig iordning inför kvällen. Åkte och käka mat på Stop 76 och sen så åkte vi till August. Han bodde halv väg mot gävle så va en bit att åka.
Hade en trevlig kväll me en del skratt. Kalsson på taket som jag kallar honom (för han är så jäkla lik honom) kom till festen innan klockan 7 och kl 8 hade han spyt och deckat.XD
En annan sak som va kul va Niklas och Honkens fan Club-Några små tjejer från 1:an på jälla.
Honken och Niklas(går 3 året på jälla), speciellt Niklas va huvud samtalet. Vart helt till sig när dem fick reda på att grabbarna skulle komma till festen. De är coolt att känna dem som går i dem äldre klasserna tydligen.;) Tänkte på de, gu va små 1:orna såg ut, jag minns inte att vi såg så där små ut. Hmm? Dem såg ju nästan inte ut att va äldre än min syrran och hon är 12. Oki kanske att ta i men dem såg unga ut iaf.
När vi kom hem så va de typ bara för mig att byta om och åka och jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3