söndag 28 november 2010

Blött om fötterna

Jag som tyckte går dagens jobbnatt va jobbigt, inatt va de inte kul.. Bilen dog var och varanan minut bara för att de inte va plogat och man slira i bakarna.. Sen hade jag blivit varnad om att ena sid dörren kunna va lite dryg så man skulle försöka låta den va men när jag skulle låsa bilen så gick inte de så jag tog bort snö som låg i mellan dörrarna men de funka fortfarande inte, stod 20min och försökte låsa men till slut så testa jag den dörren som jag igentligen inte skulle öppna.. Tänkte att de fick bära eller brista och de brast, de gick inte att stänga dörren alls.. Jäkla skiit bil.. Undra va han som varna mig kommer säga..:S Men iaf jag knöt ihop lite plastband som suttit runt tidningsbuntarna och fäste i den trasiga dörren och knöt den så den inte skulle åka upp när jag körde.. Chefen skratta och tyckte de va fiffigt att jag löste de så..:P
Plog bilarna börja la runt 3 tiden och ploga och då ploga dem på vägarna där jag skulle köra så man fick hitta på massa om vägar och vänta på att dem vart klara där dem va och komma tillbaka senare..
Måste skaffa bättre skor oxå för de är stora snövallar som man får kliva i eftersom man inte kan köra nära låderna som man får kliva ur och när man bara har gympadojer så blir de ganska blött om fötterna efter ett tag.. Kunde vrida ur strumporna när jag kom hem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad eller två..<3